Αρχική
210 5222 500
Πατησίων 49, Πολυτεχνείο
Πατησίων 345, Άνω Πατήσια
Προληπτικός Έλεγχος Check-Up
Για τη Γυναίκα
Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα μαστών, Διακολπικός υπέρηχος, Τεστ ΠΑΠ
Απαντήσεις άμεσα & με e-mail
Ακτινολογία

Στο κέντρο μας έχουμε εγκαταστήσει PACS (Picture Archive Communication System) ειδικά δηλαδή συστήματα στα οποία οι ψηφιακές ακτινογραφίες αποθηκεύονται οπότε είναι εφικτή και η αναπαραγωγή τους εάν χρειαστεί, χωρίς να γίνει επανάληψη της εξέτασης. Έτσι αν δεν βρίσκετε την παλιά σας ψηφιακή ακτινογραφία που είχατε κάνει στο κέντρο μας , απλά μας ενημερώνετε και σας την ξανατυπώνουμε άμεσα.
Οι ακτινογραφίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού για την αποφυγή καθυστερήσεων και οι ψηφιακές γνωματεύονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Ψηφιακές ακτινογραφίες

Οι ψηφιακές ακτινογραφίες τείνουν να αντικαταστήσουν πλήρως τις αναλογικές καθώς μειώνουν κατά πολύ τη δόση ακτινοβολίας για τον εξεταζόμενο και αυξάνουν την ευκρίνεια της εξέτασης με αποτέλεσμα την ακριβέστερη διάγνωση και την μείωση των επαναλήψεων.
Στο κέντρο μας πραγματοποιούνται ψηφιακές ακτινογραφίες και ψηφιακές κεφαλομετρικές με το POLYDOROS LX μηχάνημα της SIEMENS σε συνδυασμό με το νέο σύστημα ψηφιακής ακτινογραφίας FCR PROFECT Fujifilm, ενώ παραμένει και η δυνατότητα εκτέλεσης των κλασσικών αναλογικών ακτινογραφιών.

Κεφαλομετρικές ακτινογραφίες

Κεφαλομετρική λέγεται η πλάγια ακτινογραφία της κεφαλής που βοηθά στην εκτίμηση της θεραπείας που θα ακολουθήσει ο οδοντίατρος ή στην αξιολόγηση του αεραγωγού σε περιπτώσεις υπνικής άπνοιας αλλά και σε περιπτώσεις εντόνων αδενοειδών εκβλαστήσεων .
Ο ορθοπαντομογράφος διαθέτει πολλαπλά αυτόματα προγράμματα που επιτρέπουν ειδικές λήψεις όπως είναι: των κροταφογναθικών αρθρώσεων στο ίδιο φίλμ με το στόμα ανοιχτό και κλειστό, των παραρρινίων κοιλοτήτων, των ιγμορείων άντρων σε πρόσθια και οπίσθια τομή καθώς και κεφαλομετρικές ακτινογαρφίες.

Ακτινολογία
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Eισάγετε το όνομα ή μέρος του ονόματος της εξέτασης...

Χρήσιμες πληροφορίες...
Για τον επαγγελματία υγείας
Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία ESEAP Certification ICAP Certification ISO Certification 9001/2008Ιδιοκτησία: Δ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. ©2014
Created by embryodesign


ΑΘΗΝΑ , Πατησίων 49
(έναντι Πολυτεχνείου), ΤΚ 10433
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ , Πατησίων 345
(πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ), ΤΚ 11144