Αρχική
210 5222 500
Πατησίων 49, Πολυτεχνείο
Πατησίων 345, Άνω Πατήσια
Προληπτικός Έλεγχος Check-Up
Για τη Γυναίκα
Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα μαστών, Διακολπικός υπέρηχος, Τεστ ΠΑΠ
Απαντήσεις άμεσα & με e-mail
Διαγνωστικά Κέντρα

Από το 1991 μέχρι σήμερα, παρέχουμε διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με αξιοπιστία και σεβασμό στις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου, έχοντας σε λειτουργία ένα πλήρες διαγνωστικό κέντρο στην Αθήνα, στην οδό Πατησίων 49, απέναντι από το Πολυτεχνείο και πλησίον του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Η αναγνώριση της επιστημονικής κοινότητας και η εμπιστοσύνη των εξεταζομένων, συνέβαλαν στην ανάπτυξη μιας νέας, σύγχρονης διαγνωστικής μονάδας στα Άνω Πατήσια, κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ, στην οδό Πατησίων 345.

Τα διαγνωστικά κέντρα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ είναι εύκολα προσβάσιμα και πλήρως εξοπλισμένα με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Όλοι οι εξεταζόμενοι, εξυπηρετούνται από το έμπειρο προσωπικό μας γρήγορα, χωρίς αναμονή και οι εγκαταστάσεις έχουν σχεδιασθεί με πρόβλεψη, για να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα άτομα με ειδικές ανάγκες και ασθενείς σε φορείο.

Το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, προσφέρει καθημερινά αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων εκδίδονται άμεσα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και μπορούν να αποσταλούν με e-mail.

Πιστοί στο όραμα μας, για έναν κόσμο πιο υγιή και έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας τον Άνθρωπο, έχουμε ως αποστολή να βελτιώνουμε την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και ο θεμέλιος λίθος της ευημερίας όλων των ανθρώπων.

Η φιλοσοφία αυτή διαπνέει την λειτουργία των κέντρων μας, καθιστώντας μας έναν πολύτιμο Σύμμαχο Υγείας που με σεβασμό παρέχει ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε εξεταζόμενο και συνδράμει αξιόπιστα το έργο του θεράποντα ιατρού!

Διαγνωστικά Κέντρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Eισάγετε το όνομα ή μέρος του ονόματος της εξέτασης...

Χρήσιμες πληροφορίες...
Για τον επαγγελματία υγείας
Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία ESEAP Certification ICAP Certification ISO Certification 9001/2008Ιδιοκτησία: Δ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. ©2014
Created by embryodesign


ΑΘΗΝΑ , Πατησίων 49
(έναντι Πολυτεχνείου), ΤΚ 10433
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ , Πατησίων 345
(πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ), ΤΚ 11144