Αρχική
210 5222 500
Πατησίων 49, Πολυτεχνείο
Πατησίων 345, Άνω Πατήσια
Προληπτικός Έλεγχος Check-Up
Για τη Γυναίκα
Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα μαστών, Διακολπικός υπέρηχος, Τεστ ΠΑΠ
Απαντήσεις άμεσα & με e-mail
Τι να έχετε μαζί σας

.

Για όλες τις εξετάσεις εκτός των αιματολογικών χρειάζεται να έχετε κλείσει ραντεβού ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Κατά το κλείσιμο του ραντεβού ενημερώνεστε και για την προετοιμασία που θα πρέπει να κάνετε, εάν βέβαια απαιτείται με βάση τις εξετάσεις σας.

Προσερχόμενοι για την πραγματοποίηση των εξετάσεων σας είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το ατομικό βιβλιάριο ασθενείας καθώς και τα παραπεμπτικά των εξετάσεων ή τις εντολές από τον ιατρό σας .
Εάν ο θεράπων ιατρός σας, σας έχει δώσει κάποιες ειδικές οδηγίες σχετικά με την εξέταση είναι σημαντικό να τις έχετε μαζί σας ( π.χ αλλεργία σε κάποιες ουσίες/ φάρμακα, ανάγκη φαρμακευτικής κόπωσης λόγω κάποιου νοσήματος, τραύματος κ.λ.π).
Επίσης εάν έχετε παλαιότερες εξετάσεις σχετικές με αυτές που θα πραγματοποιήσετε, είναι καλό να τις φέρετε μαζί σας ώστε να γίνει σύγκριση (π.χ αξονική τομογραφία, μαστογραφία, μέτρηση οστικής πυκνότητας κ.λ.π).

Τι να μην έχετε μαζί σας

Εφόσον προσέρχεσθε για απεικονιστικές εξετάσεις είναι καλό να μην έχετε επάνω σας μεταλλικά αντικείμενα ( π.χ δαχτυλίδια, αγκράφες, μεταλλικά αξεσουάρ στα ρούχα κ.λ.π)

Τι να έχετε μαζί σας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Eισάγετε το όνομα ή μέρος του ονόματος της εξέτασης...

Χρήσιμες πληροφορίες...
Για τον επαγγελματία υγείας
Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία ESEAP Certification ICAP Certification ISO Certification 9001/2008Ιδιοκτησία: Δ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. ©2014
Created by embryodesign


ΑΘΗΝΑ , Πατησίων 49
(έναντι Πολυτεχνείου), ΤΚ 10433
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ , Πατησίων 345
(πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ), ΤΚ 11144